Út a Fény felé I. - A Spirituális Élet szabályai

(Részlet Mester Vallyon Imre 4355. számú Tanításából. A felvétel Magyarországon készült 2015 augusztusában. Idő: 40 perc)

A Spirituális Életnek vannak szabályai. Ezek ismerete elengedhetetlen a belső haladáshoz. A meditációk tudásra vezetnek - de a valódi haladás érdekében külső életünket a Spirituális Élet törvényeihez szükséges igazítanunk.

(Lejátszás: jobb klikk a képen és "Play")

Út a Fény felé II. - A Magasabb Misztériumok Tudománya

(Részlet Mester Vallyon Imre 4375. számú Tanításából. A felvétel Magyarországon készült 2015 augusztusában. Idő: 40 perc)

Az Emberiség - ahogy a Bölcsek mondják - alszik, vagyis nincs tudatában a Magasabb Létállapotoknak. Lehet, hogy tanult filozófiát vagy járatos a vallásokban, de nem tudatosan tud - ezek számára csak elméletek. Az ember az alacsonyabb világokban való lét körforgásában kering. A Magasabb Misztériumok Tudományát nem ismeri. Pedig az Újjászületés az ember számára létező lehetőség, ami a Bölcsesség és a Szeretet Útjának gyakorlásával elérhető.

(Lejátszás: jobb klikk a képen és "Play")

 

Út a Fény felé III. - A szenvedésről és a Tisztítótűzről

(Részlet Mester Vallyon Imre 4357. számú Tanításából. A felvétel Magyarországon készült 2015 augusztusában. Idő: 22 perc - hanganyag.)

A különböző létsíkoknak megvannak a maguk törvényei. Az embernek be kell tartania ezeket a törvényeket, és meg kell változnia, ha a Magasabb Világokba akar jutni. Az alacsonyabb vibrációt át kell dolgoznia magasabb vibrációra, az alacsonyabb létfokról fel kell lépnie a magasabb létfokra. Ez szenvedéssel jár. Miért? Erről hallhatunk a következő felvételen.


Isten Fénye benned ragyog I. - A Karmáról

(Részlet Mester Vallyon Imre 4208. számú Tanításából. A felvétel Magyarországon készült 2014 júniusában. Idő: 16 perc)

A Karma Törvénye, az Egyensúly Törvénye kozmikus törvény. Senki sem bújhat ki alóla. Ha vétkeztél ellene, vagyis kibillentetted a mérleget az Egyensúly állapotából, vissza kell állítanod. Ha rosszat tettél, jóvá kell tenned. Ha tudod, hol követted el a hibát, meg tudod oldani. De mit tehetsz, ha nem tudod, mikor, mit és ki ellen vétettél? Erre ad választ a Szeretet Törvénye.

(Lejátszás: jobb klikk a képen és "Play".)

Isten Fénye benned ragyog II. - A Szentlélek vezetéséről

(Részlet Mester Vallyon Imre 4222. számú Tanításából. A felvétel Magyarországon készült 2014 júliusában. Idő: 21 perc)

A Szentlélek vezetése a Szívből jön. A Szívcsakrán keresztül árasztja ajándékait a Szentlélek hét Erősugár formájában. Ennek következtében tudod, mi Igaz, tudod, merre vezet az Út, tudod, mit kell tenned.

(Lejátszás: jobb klikk a képen és "Play".)

Az Életfa kivirágzása I. - A Lélekről, az Életfáról és a Tudás fájáról

(Részlet Mester Vallyon Imre 4136. számú Tanításából. A felvétel Magyarországon készült 2013 októberében. Idő: 25 perc)

A Lélek évmilliók óta él a Kauzális Világban. A Kozmikus Evolúció évmilliók óta halad a maga útján. Ám egyszer csak az Istenség, a Szellem elkezdi fejlődésre ösztönözni a Lelket, és a Lélek felébred. Az ébredő Lélek sugallatokat küld elmédbe, és elkezded keresni, mi az élet értelme. A Kauzális Világ, a Lélek Világa csodaszép; leírhatatlanul szebb és jobb ott élni, mint itt. De ha már évmilliókat töltöttél ott, mint Lélek, akkor egyszer csak felteszed a kérdést: van valami más is, valami, ami ennél is több? A Lélek tehát szeretne szárnyalni fölfelé, a személyiség azonban, mint súlyos kő, húzza lefelé. Mit tehetsz ebben a helyzetben?

(Lejátszás: jobb klikk a képen és "Play".)

 

Az Életfa kivirágzása II. - Korlát vagy Szabadság?

(Részlet Mester Vallyon Imre 4136. számú Tanításából. A felvétel Magyarországon készült 2013 októberében. Idő: 9 perc)

Hogyan élj átlagemberként, miközben a Belső Valóságot tapasztalod? Hogyan alkalmazkodj a világi élethez, a körülményeidhez? "Ne dobjátok el a személyiséget, nem arról van szó, hanem inkább arról, hogy a személyiséget áthassa a Lélek Tudása, Ereje, Akarata, Szentsége, Határtalansága..."

(Lejátszás: jobb klikk a képen és "Play".)

 

A Halhatatlanság Útja I. - Az Isteni Terv

(Részlet Mester Vallyon Imre 4070. számú Tanításából. A felvétel Magyarországon készült 2013 júniusában. Idő: 15 perc)

"Az igazi út a Halhatatlanság Útja, amit a Bölcsek már a világ kezdete óta tanítottak: itt élsz - tudd meg, miért élsz itt, honnan jöttél, és hová vezet innen az utad."

(Lejátszás: jobb klikk a képen és "Play".)

 

A Belső Csönd Zenéje - a Tudás szintjei

(Részlet Mester Vallyon Imre 3875. számú Tanításából. A felvétel Magyarországon készült 2011 szeptemberében. Idő: 16 perc)

A Tudás szintjei: 1. A világi dolgok ismerete, 2. A személyiség és a pszichikus erők, képességek fejlesztése, 3. Transzcendentális Tudás, Abszolút Tudatosság, az Istennel való Egyesülés. A Tudás különböző szintjeit különböző utakon érjük el. Egy életben csak egy utat járhatsz. Melyiket választod?

(Lejátszás: jobb klikk a képen és "Play")