Programjaink

A Kozmikus Tudat Egyesület működése évente két félévre és egy nyári elvonulásra koncentrálódik. A szeptembertől decemberig, illetve februártól júniusig tartó félévben az egyesület rendszeresen tart meditációs összejöveteleket Mester Vallyon Imre felkészítésével és útmutatása alapján. Ezek a meditációs programok csak a pártoló tagok számára érhetők el.


Érdeklődők, illetve az egyesület munkáját támogatni kívánók számára minden szemeszterben szervezünk egy nyílt napot, valamint több alkalommal is lehetőséget biztosítunk a közös mantrázás élményének megtapasztalására. A nyílt nap során átfogó képet adunk Iskolánk működéséről, és nem csak bepillantást, de rövid tapasztalást is nyerhetnek a résztvevők az Iskolában használt technikákról. Azok, akik a nyílt napot követően úgy döntenek, hogy szeretnének jobban elmélyülni Mester Vallyon Imre tanításaiban, a félév hátralévő részében hétvégi workshopokon, valamint hétköznapokon tartott dinamikus mantrázásokon és meditációkon vehetnek részt.Programjaink érdeklődők számára:

-

 

Bővebb információ: kozmikusinfo@gmail.com

FIGYELEM: A gyakorlati munkában való részvétel intenzív, korábban nem tapasztalt belső folyamatokat indíthat el, ezért az egészségügyi panaszokkal rendelkezőknek vagy orvosi felügyelet alatt állóknak csak komoly körültekintéssel és saját felelősségre ajánlott a programokon való részvétel.

 

 

5-én Beethoven u. iskola csoport foglalkozás18:30h .